Reclama ”mascata”!

Ca tot incepem sa ne cunoastem asa,incet,incet,ca tot ajungem sa ne descoperim in fiecare zi(a se retine,sunt si filozoafa,Ah Ye!)haideti sa va spun o barfa.Domne am auzit ca acum vreo 6 luni s-a lansat un ziar,saptamanal,foarte tare,cel mai bun de pe piata si se cheama Opinia Timisoarei…Trecu o luna,trecura doua,trecura trei….pana la 6(6) deocamdata…si cum sa va zic eu voua,ziar nu gluma,serios,de opinie si atitudine,fara smecherii politice cum se zvonea la un momendat si noroc cu ziarul asta ca daca nu,nu stiu ce ma faceam:).Ei gata cu gluma,v-ati dat seama ca in stilul lui nea Marin am facut putin reclama,mascata,ce-i drept dar vorbind serios chiar merita!Intrati pe noul site http://www.opiniatimisoarei.ro si fiti carcotasi pentru ca astfel evoluam.Aaa sa nu uit!Participati la concursuri!

Pupici!Am dat startul!

Advertisements

~ by buzeblonde on November 22, 2008.

2 Responses to “Reclama ”mascata”!”

  1. Evrika! Chiar ma intrebam: “O zice si ea ceva de Opinia Timisoarei? N-o zice?” si ete ca zisesi! Da` hai sa-ti spun eu o barfa! Acu` vreo 5 luni, venii si eu in Timisoara cu papornita dupa mine, pe tren, caldura mare, hotarata sa ma angajez si eu pe unde apuc! Si ma angajai la o firma de constructii…Da! Constructii! Aaa, nu va ganditi ca dadui cu tarnacopu`, statui si eu pe acolo si bagai asa de seama ca nu prea am ce face si al dracului de tare ma plictisii! Cand ma hotarai eu sa plec ca nu e de mine, ma suna un nene… nu vorbea ca astia de prin Banat si crezui ca e de-al meu! Da` nu fu! Ma chema sa stam oleaca de taina si ma dusei! Zicea ceva de angajare, cica sa lucrez acolo, eu nu prea stiui cu ce se mananca publicitatea asta ce imi zise el, da` ma bagai ca era racoare acolo si ma lasa sa fumez o mahoarca de kent la el in birou! Haaa, parca ne cunosteam de o viata, tare ma bucurai! Ma uitai eu in jur si vazui o blonda la un calculator…scria ceva pe acolo si radea intr-una! Zic: “Asta e de-a mea…rade ca muta la monitor!”! Ca sa vezi, fu tomite blonda de-si facu blog d-asta! Ma imprietenii eu cu lumea de-acolo, incepu` sa-mi mearga creieru` de blonda sub acoperire si ete ca ramasei si azi la ei acolo! Frumoasa viata la oras si naspa omu` la betie, da` acilea toata lumea imi placu! Si am incalecat pe-o sha si v-am zis povestea mea…de student in Timisoara!

  2. cred ca cel mai important lucru din orasul asta in care traiesc de 30 de ani in momentul de fata este faptul ca au inchis un sens de mers pe podul din Calea Sagului, toate bune si frumoase deoarece planul de reabilitare a podului este unul foarte bun, problema este ca e inchis de 2 luni iar de lucrat nu lucreaza nimeni. Cu siguranta asa va continua sa fie inca cateva luni bune caci nu ii vad pe romanasii nostri bine intentionati sa munceasca ei cu drag si spor, afara in frig, in decembrie sau ianuarie-februarie. Nu are rost sa va povestesc de gropile create pe banda de circulatie sau de cozile din orele de varf…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: