Noaptea devoratorilor de publicitate la Timisoara!

Noaptea devoratorilor de publicitate

Timisoara , 29 noiembrie ora 22 , Filarmonica Banatul, sala CapitolUn spot publicitar bun, de 30 de secunde, poate sa opreasca respiratia privitorilor timp de cinci secunde. O reclama bine facuta, de un minut, poate sa accelereze bataile inimii pentru cateva minute. Ce poate face o noapte de arta publicitara?

In seara de sambata, 29 noiembrie 2008, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, de la ora 22:00, timisorenii pot sa vada un spectacol de arta in productia publicitara.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate prezinta in editia 2008 spoturile care au emotionat 60 de natiuni. In noaptea celei mai lungi pauze publicitare, barierele lingvistice sunt devorate de scurtele comedii sau drame de 30 de secunde. Acestea devin inteligibile pentru fiecare, indiferent din ce colt al lumii provin.

Alaturi de zecile de reclame premiate, interzise, fascinante, Noaptea Devoratorilor de Publicitate contine si un program de divertisment, concursuri si surprize.

Teo de la Trupa Deko va va starni pofta de ras si va anima o noapte plina de publicitate, premii si buna dispozitie.

400 de spoturi publicitare si 6000 de wati va asteapta pentru a va tine treji si cu imaginatia jucausa. Partenerii si sponosorii au pregatit pentru public o serie de concursuri interactive si premii.

Biletele au fost puse in vanzare incepand cu data de 14 noiembrie 2008 si se gasesc la Filarmonica Banatul si la Iulius Mall Timisoara – parter, standul Gift Box. Pretul unui bilet este de 40 lei, iar elevii si studentii beneficiaza de reducere, pretul biletului pentru acestia fiind de 30 lei .

Ii asteptam in 29 noiembrie la sala Capitol pe toti cei care doresc sa devoreze meniul unei nopti de publicitate intr-un spectacol deja consacrat.


Advertisements

~ by buzeblonde on November 25, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: