Pe cai!…..Putere!

Fiecare dintre noi viseaza la o masina, unii preferea masinile de teren, altii masinile sport, altii prefera masinile de clasa A dar cu siguranta toti avem o masina a visurilor noastre. Hai sa ne batem in cai putere! Cum vreau sa aflu mai multe despre masini si despre gusturile voastre pentru masini va invit sa vorbim despre ele, linkuri cu poze,dotari,avantaje,fantezii cu masini. Nu-i asa ca deja va creste adrenalina gandindu-va la asta? Mie cu siguranta imi bate inima mai repede pentru ca o sa vedeti care e masina visurilor mele. O sa incep cu dotari si la sfarsit o sa-i rostesc numele. Si vreau sa ma conving ca am facut alegerea potrivita asa ca va rog incurajati-ma sau contraziceti-ma, aratati-mi ca masina visurilor voastre e mai tare.

”Modelul de 560 cp, are un plafon rezistent, care poate fi coborat sau ridicat in doar 20 de secunde. Masina a suferit cateva modificari la design-ul exterior: farurile si lampile spate au primit becuri LED pentru lumina de zi, masina are cateva guri de aerisire in plus pentru a-i oferi un aspect mai dinamic si mai sportiv.

Datorita greutatii reduse combinata cu un V10 de 560 cp, masina atinge 0-100 km/h in 4 secunde, iar viteza maxima este de 320 km/h.”

Este vorba despre Lamborghini Lp 560-4 Spyder:D.

Priviti fotografiile!

Pupici!Am dat startul!

Advertisements

~ by buzeblonde on November 27, 2008.

One Response to “Pe cai!…..Putere!”

  1. A noastra e, blondo, dupa ce castigam la loto! :D:)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: