17 sfaturi de la femei pentru barbati!

cat-varza

Am gasit niste sfaturi de la stimatele domnisoare  catre stimabilii domni inainte si  in timp ce se petrece o partida de sex.

M-am gandit ca ar fi foarte utile pentru barbati asa ca m-am hotarat sa le expun sa stie si ei doleantele noastre si poate sa nu mai gafeze uneori inainte de vreme:)

Ma refer la sex da  si desi sunt sfaturi pentru barbati singurul motiv pentru care le-am tradus este ca ma gandesc la saracele femei care s-au intalnit cu astfel de situatii.

Sa nu mai pierdem vremea si sa incepem:

1. Slefuirea! Dragii nostriii pasarica nu este  o bucata de tabla rigida. Nu este nevoie sa o slefuiti pana sangereaza. Fiti gentili ! Nu atacati clitorisul cu degetele cand incepeti, doare! Tratati-l ca si cand ar fi fragil . Cand incepe sa se faca roz atunci puteti sa va simtiti bine!

2. Atinge si pleaca! Cand sunteti pe drum spre  randunica nu sarutati sanii si apoi va indreptati capul catre Sud. Este o intreaga zona care vrea sa fie sarutata si parcursa cu limbuta. Fetele se gadila   in aceasta zona pentru un motiv, folositi acest lucru in avantajul vostru!

3. Vorbitul murdar! Doar daca amandoi sunteti un pic obsceni faceti asta, daca nu vorbitul murdar poate parea ridicol! Nu este sexy si daca nu esti cu o prostituata Taci! Ele folosesc vorbitul porno pentru ca este distractiv si antrenant!

4. Salata de umbre! Chestii naspa se intampla intr-un loc anume. Nu va asteptati ca limba noastra sa fie undeva in apropierea acelui loc unde soarele nu rasare. Barbatii si-ar strecura penisul oriunde e cald si umed, fetele au un pic de respect fata de sine!

5. Limba nu are  25 cm. Daca nu esti Genne Simmons patrati-va energia pentru clitorisul nostru. Exista un motiv pentru care majoritatea penisurilor au mai mult de 12 cm, se simt mai bine. Lingeti tot,noi nu suntem limitate la un singur organ sexual ca voi. Orice  e binevenit!

6.Baia! PLimbarea cu limbuta si umezeala ne fac sa ne simtim bine, inundatia nu. Nu este nici un motiv sa fim inundate cu saliva, eventual doar transpirati!

7.Vacuum! Putina agresiune si dominanta este distractiva dar nu ne aspirati  toata fata cand ne sarutati. Ne iubim buzele  si nu le vrem supte de tot! Stilul de a saruta poate sa distruga sau sa faca o partida de sex grozava! Daca o fata se retrage cu o fata plina de saliva si o privire ingrozita inseamna ca nu stii sa saruti prea bine!

8. Sosetele jos! Scoateti-va naiba sosetele! Noua ne dati pantaloni jos in 3 secunde, nu sunteti in stare  sa va scoateti sosetele din picioare?

9. Nu ajutati! Daca buzele noastre aluneca in jos pe trupul vostru nu ne puneti mana in cap si ne ghidati! Avem dinti! Fiti multumiti ca primiti un blow job, daca vrei altfel doar spuneti-ne!

10. Barbatul La minut! Suntem doar dragute cand spunem ca e in regula! Nu e ok deloc…. exersati-va autocontrolul! Ganditi-va la bunica voastra , la orice meritam si noi placerea noastra!

11. Mainile jos de pe telecomanda! Nu va rostogoliti si cautati telecomanda cand partida s-a incheiat. Daca nu aveti dispozitie pentru mangaieri si conversatie dupa, puteti sa va satisfaceti singuri! Tocmai ne-am tavalit cu fundul vostru paros! Dati-ne atentie!

12. Increderea pelviana! Daca pozitia este cea a misionarului nu ne infigeti osul vostru pelvian in picioare! Daca vreti sa  ne bateti uterul cu cocoselul vostru  faceti-o in stilul ”doggy” . Daca observati ca ne tragem e de la durere probabil nu de la placere!

13. Barba! Atingerea cu barba voastra tepoasa doare! Daca va ganditi ca veti fi destul de norocosi sa intrati in pantalonasii nostrii radeti-va naiba barba!

14. Nu mai avem 15 ani! Nu ne lasati urme de muscaturi in vreun loc care nu poate fi acoperit de haine! Aratau cool in liceu dar nu mai sunt asha distractive daca suntetm adulti! Nu va marcati teritoriul!

15. Nu sunteti neaparat nr 1. Nu presupuneti ca sunteti buni in pat! Daca parem plictisite este pentru ca asa este nu pentr ca suntem intr-o placere fara margini! Daca doar va aruncati ca leii asupra noastra sa va terminati voi sunteti varza in pat! Daca vibram cu voi pana in momentul penetrarii e bine, ati facut treaba buna!

16.Inghiti? Sunteti ce mancati! Daca mancati usturoi sau carne sperma voastra are un gust oribil!  Inghititi si voi cateodata  si nu va asteptati sa inghitim noi daca voi nu puteti!

17.Ora 3:00 am.Am chef! Nu credem ca este dragut sau sexy sa ne treziti la ora 3 noaptea pentru sex .Exista destul timp pentru asta in afara orelor de somn si oricum probabil adormim dupa ce voi ati facut-o deja sforaind!

Ce ziceti de aceste sfaturi de la femei pentru barbati? Oare trag vreun semnal de alarma pentru unii dintre voi? Va intrebati de multe ori nu-i asha ce nu era in regula cand ati patit asemenea situatii?

E in regula acum in traducere libera NU! Asa ca cel mai bine ar fi sa le scoateti la imprimanta si sa vi le puneti la capul patului, sa le memorati  si poate cine stie veti primi ceea ce va doriti mai ushor!

Pentru barbati ca voi intotdeuna vom  gasi o solutie!:)

Acum puteti sa incepeti cu commenturile, chiar asteptam noi fetele!

Deocamdata scorul este 1 pentru femei- 0 pentru barbati!

Pupici! Am dat startul!

~ by buzeblonde on April 23, 2009.

3 Responses to “17 sfaturi de la femei pentru barbati!”

  1. “2. Atinge si pleaca!” =)) asta chiar asa e 😐 interesant e ca de fiecare data, am eu un talent nativ in a alege hipersensibile. Asta in ideea ca e chiar atinge si pleaca! Daca nu, in multe din nefericitele mele cazuri, risc sa fiu nevoit sa activez reflexele latente de karate. Zic asta in ideea ca sunt unele atat de sensibile si se gadila intr-un asemenea hal incat nu mai ai efectiv cum sa continui… Cand ti se serveste un reflex involuntar (reactia normala la gadiliciu’ provocat), adica de cot peste ochi etc., parca ti se cam taie chefu’… Adica ne simtim bine sau ne luam la bataie acuma? :))

    “8. Sosetele jos!” =)) Aici e varianta de raspuns multipla :))
    a)In general, soseta e sacra, nu se da jos de pe picior :)) Chestie de principiu, de! In plus nu vaz cu ce va-ncurca daca noua ne place sa avem aderenta mai buna la sol in momentu’ X 🙂
    b)In cazuri mai putin fericite, sa va fereasca Sfantu’ de asa ceva totusi, s-ar putea sa cereti voi expres sa se puna soseta la loc. In functie de intensitate, probabil si restu’ garderobei :))
    c)Soseta ca si element tabu. Adica exista unii barbati in mintea carora scosul sosetelor pentru sex e ca si impartitul felatiilor din partea voastra. Adica asa cum nu te-apuci sa faci o felatie unui tip care a fost dragut si ti-a cedat scaunu’ in autobuz; felatia e pentru omu’ tau only (cel putin asta-i conceptia pe care-am intalnit-o eu la femei/fete pan-acuma… faci asta ca sa-i demonstrezi ca tii la el…). Na, exact la fel e treaba si cu scosu’ sosetelor ;))

    “10. Barbatul La minut!” =)) intr-adevar, ii compatimesc pe astia care nu isi pot controla “emotiile” :)) Va meritati si voi veselia, nu zice nimeni ca nu. Si daca mi se permite, oarecum tangential 2 concepte realiste din standup comedy:
    1. Eddie Griffin (standup comedian) se exprima foarte clar asupra faptului ca nu putem “parca” in domniile voastre toata draga de zi, ca avem si alte lucruri de facut, gen de mers si la servici :)) Teoretic, daca el poa’ sa termine in 90 de secunde, citez “you need to get your shit together” :))
    2. Chris Rock (standup comedian) la polul opus are un skit vorbind de barbatii intr-o relatie: tot se invarte in jurul EI. Si daca esti barbat, dimineata, cand te trezesti, te duci, te uiti in oglinda si zici : sa-ti f*** visele tale, cu sperante, cu bani, cu comfort si liniste, cu tot ce ti-ai dorit in viata vreodata! Mno, acuma hai sa mergem s-o facem p-asta fericita!

    “15. Nu sunteti neaparat nr 1” e discutabil. Asa cum voi vreti sa va mintiti pe voi uneori si pe noi mai tot timpu’ cu machiaje si unghii false si bronz in ianuarie ca sa va simtiti mai frumoase ca va ajuta la increderea in sine, la noi asta functioneaza pe sistemu’ “sunt pe primu’ loc in top, cand intru sa-mi faceti looooooc!” :)) deci obisnuiti-va cu ideea, ca supraevaluarea e chestiune standard la un barbat pe care-l vezi afisand o aparenta incredere totala de sine :))

    “16.Inghiti? Sunteti ce mancati!”, oarecum offtopic, imi aduce aminte de mandria pe care o simte barbatu’ standard cand e facut “porc” : orgasm de 30 de minute + os penian ;))

    “17.Ora 3:00 am.Am chef!” e o chestie pe care daca o ganditi mai bine putin, s-ar putea chiar s-o apreciati. Si eu is scump la somn, da’ exista studii medicale care arata ca organismu’ e cel mai relaxat si predispus la sex in anumite intervale orare gen 02-05; 11-14; 20-23; orice fiinta care se da mare pretuitoare de timp, gesturi si relaxare ar trebui sa stie sa aprecieze initiativele venite in intervalele astea orare. Nu de alta, da barbatu’ e predispus la actiune 24/7 si incadrarea in intervalele astea tot pentru voi o facem :))

  2. un singur amendament am: pct 8- sa stii ca ajuta sosetele in caz de evacuare rapida- balcon sau pe unde mi-e norocu`
    la restul nu ma bag, tre` sa folosesc cu moartea in orgoliu varianta” sun o prietena”

  3. “Atingerea voastra tepoasa doare.”
    Mironositelor!
    Barbatul va cuprinde un singur san cu ambele maini si, cu ajutorul lor, il va face sa salte marunt; asa poate fi lins sfarcul. Apoi, sfarcul bine umezit va fi gadilat usor la barba (“veche” de 2-3 zile sau 5-6 zile, in functie de viteza de crestere), dupa care barbatul va repeta umezirea sfarcului in acelasi mod: fara a misca limba, doar prin saltul natural al sanului in mainile lui. Se trece la sanul celalalt si, cu ambele maini, se repeta procedura. Apoi se reia totul de la capat, de data asta cu miscari mai ferme, mai barbatesti, astfel incat fiecare san sa salte mai amplu, iar sfarcul si intreaga aureola sa fie gadilate mai bine la barba.
    Barbatul va continua cu acest preludiu si in timpul actului.

    Sa inteleg ca numai sotia mea e o femeie normala si apreciaza contactul dintre sani si barba? Norocosul de mine…

    Imi exprim sincera compasiune siliconatelor, care nu pot gusta aceste placeri ale vietii.

Leave a comment